Alle gode ting er 3!

Alle gode ting er 3!

Så har NSR offisielt åpnet dørene for 2008 sesongen!

Med høytidlige ord fra formann og viseformann, henholdsvis Dag Finn og Tor Geir, samt salutering og nasjonalsang ble flagg og seiersvimpler heist. Det var også tid for båtdøping, hvor den nye innriggerfireren ”Lucas” utmerket seg, dog var det grusing av Christiania Roklubb i samtlige klasser; Junior, Master og Senior som var dagens høydepunkt!

NSRs nye gullgutt, Per Aksel Tønnevold, coxet alle NSRs åttere til gull under søndagens åpningsregatta mot vår nabo, som i tiden før løpene hadde vært svært høye i hatten. ”Vi kommer til å gruse dere” ”Dere har ikke sjans!” og lignende løgnaktige påstander har vært daglig kost for juniorene i NSR helt siden det noe turbulente trenerskiftet. Selv om dette selvfølgelig, av erfaring, bare preller av, var det ni svært nervøse NSR juniorer som åpnet konkurransen.

Redselen forsvant heldigvis fort, for etter kun hundre meter, var NSR forbi, og de hadde mer krutt igjen i kanonen! Verre var det for CRs lille kinaputt som for lengst hadde vist seg å være en blindgjenger. CRs innleide jazz-band skiftet fort fra dur til moll etter hvert som resultatene tippet i NSRs favør.

En god start på sesongen er i boks, og redaksjonen vil bare avslutte med å si en ting. 3-0= eid…!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *