Ã…pningsregattaen 08

Åpningsregattaen 08

NSR arrangerte helgen 3, 4 mai årets første Norges-cup regatta. Været og forholdene var fantastiske og takket være mange frivillige gikk regattaen strålende. Les her den noe forsinkede reporten!

NSR fikk en noe hard start på sessongen, alle resultatene tippet desverre ikke vår favør, dog var det mange lyspunkter. NSRs toer, bestående av Tord & Sven Ole på lørdag, og Tord & David på søndag, vant begge dager en klar seier foran horten/aalesund toeren. Dette lover godt for Nordisk! Åtteren gikk bra begge dager, men desverre var det ikke nok, da Christiania hadde fått inn tre muskelbunter fra Fredrikstad. Konkuransen ble for sterk for NSRs lag som desverre havnet litt for langt bak. NSR jobber med åtter-saken, og kampen er på ingen måte tapt!

De yngste stilte også og tok en god del med medaljer!

Alt i alt gikk regattaen strålende og flere vimpler kan heises på klubben!

#121#

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *