En aramada av robåter

En aramada av robåter

Glade ansikter og, etter hvert, røde neser overalt. For en strålende dag, annet kan ikke sies om Eskadreroingen 2008.

Det startet fire 4+innriggere fra NSR + en singeltrimmy – de 21 roere måtte bare ta bølgen før avgang fra klubbhuset. Underveis møtte vi flere CR-båter med samme mål som oss, nemlig Solodden. Og sjeldent har navnet passet bedre.

Ved Vassholmene kom Bærum Roklubbs båter oss i møte, så det ble faktisk en Eskadre på 13 båter som ankom til Solkongens Paradis. Kongen selv sto som vanlig for herligt traktement med kaffe, kringle, pølser og brus. NSR fikk i år igjen vandrepokalen for flest roende deltakere.

På vei tilbake til Bygdøy var motor- og seilbåtene på sitt værste, så det var mye skvalp og skvulp, men selv det kunne ikke ødelegge en strålende dag!

Velkommen til å bli med neste år!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *