Forblåst i Horten

Forblåst i Horten

Helgen etter NM var det de yngstes tur i UM. Det var god innsats og lovende takter med flere seire i junior-C, både for gutta og jentene. Dette viser lovende takter for fremtiden, selvom regattaen blåste bort på søndagen.

NSR sammenlagt ble nr 2 etter Aalesunds Roklub på lørdagens UM-løp.

Sara Karoline Hegge og Anna Een Sture vannt i JC 2X – Anna var allerede på vannet igjen i 1X så Sara fikk ta imot medaljene alene. I Jr C gutter 1X ble det sølv til Petter Solberg Svingen med Theodor Astrup Wiik bare 1 sekund etter og dermed inn til bronse, tett fulgt av Sten Patrick Een Sture på fjerdeplass. I dette løpet hadde NSR tre av plassene i finalen etter forsøk og oppsamling, kjempebra! I Junior C mix ble det både gull og sølv til de yngste fra NSR – dette lover godt for framtiden!

Men la oss ikke glemme junior A og B gutter som også hadde bra løp på en til tider noe forblåst bane i Indre Horten havn. Det ble sølv til Tharald Sund Fongaard i 1X, bronse til storebror Tord i 1X. I de større lagbåter måtte gutta se seg slått av Horten og Aalesund.

dag to ved UM i Horten ble etter noen få løp utsatt to timer da det blåste kraftigt på tvers av banen. Med to timers forsinkelse forsøkte man å sette regattaen igang igjen, men etter nok et par løp over banen ble det fullstendig kaos med båter på kryss og tvers, idet de som skulle opp til start blåste inn i banen, mens de som forsøkte å ro ned over banen også hadde problemer med å holde kursen og samtidig ble fulle av vann.

Så da var det bare å rigge ned båter og sette kursen tilbake til NSR. God innsats summerte årets siste Norges Cup regatta – grattis!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *