Ulvøen rundt

Ulvøen rundt

Her er litt om årest siste turløp <i>Ulvøen Rundt</i>

I alt åtte båter stilte i årets siste turløp, Ulvøya Rundt med start fra Kongen.

Det blåste desverre fra feil retning, nemlig sør, så turen fra Gressholmen over til Malmøykalven og videre på sørsiden av Malmøya ble en rimelig tøff og våt tur på høye bølger med hvite topper.

På grunn av forholdene hadde Bestumkilen RK oppgitt å komme seg rundt Killingen og lånte derfor innrigger 149 fra NSR samt en 3/4 firer fra CR.

Fra NSR stilte innrigger 271 Lucas med Jacob Nordan, Jens Kolberg, Per Klausen, Meike de Vlas,og cox Marianne Lundh. Dertil to 3/4 firere: 178 Mads Thiis bemannet med BI-roere med cox Severin Zinöcker, samt 241 Tine Cederblad med tre av årets nye, Carl Otto Veidahl, Jarle Hovseter, Kai Roger Engebresten og Ignacio Velez, samt cox Jens Petter Koren.

Det ble en våt tur! Da vi rundet Ulvøya så vi CR som tømte båt ( en 3X) på stranden, vi så Severin i 178 øse for harde livet, og NSRs tredje båt 241 valgte å snu.

Det ble til sølvmedaljer i hver vår klasse til begge de to andre NSR båtene .

Innrigger 271 kom inn på samlet fjerdeplass i tiden 1.32:19, og måtte se seg slått av NSR innrigger 149 som jo ble rodd av Bestumkilen i tiden 1.29:21!

BI-gutta klarte det tøffe været kjempe-flott, de kom på samlet femteplass i tiden 1.33:11, ble slått av CRs 3/4 4X+ som hadde beste tid sammenlagt: 1.26:43.

Var det moro? JA. Til tross for at vi var våte og kalde da vi kom tilbake til NSR så var det enighet om at dette var gøy – og båten som valgte å bryte ønsker seg revansje til neste år!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *