Tid for bokÂ…

Tid for bok…

Årbok så klart – for 2008. En årbokkomité er nedsatt og i arbeid for å lage det best mulige produktet om NSR i inneværende år. Årboktradisjonen i vår klubb er rundt 100 år, og vel verdt å ta vare på.

Klubben har 550 medlemmer – med ulike interesser og tilknytninger. Hva har DU lyst til å lese om i årboka? Har du noe kunne tenke deg å skrive om – eller har du noen fine bilder som ville glede flere enn deg? Send en mail til arbok@roklubben.no eller ta en prat med årbokredaktør Runa Bunæs. Har du et tekstbidrag, skrives dette i vanlig word – en årbokside med overskrift, ingress og (bare) tekst utgjør ca 2400 tegn med mellomrom.

Vi håper på mange innspill og bidrag. Siden mye skal hensyntas kan vi ikke love at vi har plass til alt, om vi er så heldige å få mange bidrag. Vi må kanskje også redigere og ordne for å utnytte plassen best mulig. I så tilfelle vil bidraget bli forelagt deg på nytt.

Årboka koster mye i form av tid – den er gratis, men også penger. Siden Årboka må være selvfinansiert, ønsker vi oss annonser. Årboka har et opplag på 550, og leses også av andre, og den ”lever” et helt år, med sine oversikter og faktasider mv. Vil du annonsere for din virksomhet, hylle klubben eller kjærligheten, dele visdomsord eller feire en begivenhet eller annet – en annonse i Årboka 2008 vil utvilsomt gjøre susen. Send en mail til j-kolb@online.no. Er du selv uten behov for annonsering – kanskje du kjenner noen som bare venter på muligheten…

Vi ser frem til å høre fra deg så snart som mulig!

Årbokkomiteen 2008

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *