Juleroing

Juleroing

Den kalde årstid setter ingen stopper for disse ivrige atleter. Bittelille julaften var det klart for Juleroing!

Værgudene hadde lagt sjøen blikk still, og forholdene var intet annet enn perfekt for en tur på vannet. Juniorene satte ut i juleåtteren (den røde selvsagt) mens seniorene var representert med en toer og én singel. Rød og hvit bekledning var selvsagt påkrevd, sammen med nisselue! Juniorene satte ut på en langtur, med en noe beskjeden parade forbi Aker Brygge. De ivrige unge snudde ikke før de hadde nådd den nye opera. Seniorene hadde sin egen lille tur, og holdt seg innenfor kilen på Frogner. Dette ble en intet mindre enn perfekt liten treningsøkt, og det er lengt ifra usansynlig at vi her har en fin tradisjon som vi skal fører videre de kommende år! Esther fotograferte fra cox-setet på åtteren, disse bildene blir lagt ut så fort som mulig.

Ha en fortsatt fortryllende jul!

Mvh; Redaksjonen

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *