Stokkavannsregattaen

Stokkavannsregattaen

Det var som vanlig en lang biltur til Stavanger, men alle har nå kommet frem til slutt. Les mer om hvordan det var i der.

Det blåser. Det blåser kraftig. Skikkelig kraftig, og med vind kommer bølger. For å si det sånn; hadde du vært surfer hadde du hatt ideelle forhold. Så etter en som sagt lang biltur kom de fleste ganske sent frem til regattabanen rundt kl 10 på fredag. I selve Stavanger hadde gutta kjørt rundt fra kl. 9, i for den visstnok veldig karakteristiske rundkjøringen vi skulle se etter for å finne frem viste seg å ikke være så spesiell likevel. Gutta rigget opp båter og fant ut at verktøy og bukker var glemt igjen, på tur uten Esther er ikke bare bare!

På regattaens første dag har det forløpig kun forsøkene blitt tilat. Etter de, har NSR med to singler i jr A singler, og en jr A dobbel videre til A-finaler. Ingen finaler har gått enda, da regattaen er forløpig utsatt 3 timer. Nikolai Riibe utaler at dette ideelt, da han og Magnus skal ta et fly kl 5. Da har vi bare minus en time til å rekke løpet, så dette blir knall. Fantastisk å ha kjørt 10 timer for å rigge båt og, ja det er vell egentlig det. Resten av gutta nyter de ekstra fritimene på hotellet.

Søndag ble det derimot noe bedre, Stavanger Roklub bestemte at hele regataen skulle kjøres så tidlig som mulig for å ta best mulig nytte av den rolige vinden på morgenen. Det var likevell det vi kaller noe dårlige forhold, med god sidevind de første 1000 meterene. Men NSRs ivrige atleter fikk vertfall sin første regattaerfaring for sesongen. Stavanger ble alt i alt ikke en stor suksess for NSRs roere og vi ser vel alle frem til Østlandsregattaen på Årungen om to uker.

Trekningsliste

#175#

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *