Storsatsning for NSRs Juniorer!

Storsatsning for NSRs Juniorer!

NSRs juniorer er i full sving mot Junior VM i Frankrike nå i sommer. Les mer om storsatsningen her!

NSR har flere juniorer allerede godt innenfor Esther Verburgs Jr VM satsning. 3 av NSRs ivrigste er en del av satsningen.

Målet er å få minst en firrer, og forhopentlig vis en toer, god nok for jr vm i Frankrike i august. Firreren har allerede vist seg svært god i de nasjonale regattane, og har til og med slått norges dobbeltfirrer mot nordisk (!). I gruppen fra NSR er for øyeblikket Sven Ole Nicolaysen, Nicolai Astrup Wiik og Lars Myhrer (Lars er for tiden desverre syk, men han regnes være tilbake rett etter nordisk). Men det er ikke bare NSR som stiller sterkt her, her er også representanter fra Aalesund, Markus Q. Holmemoe, fra Sandefjord, Øyvind Lavold, og fra Bærum, Fredrik Winther-Thorsen.

Firreren som rodde på Årungen under Østlandsregattaen beviste for forbundet at de kunne sine saker, og rodde på overbevisende 95% av prognosetid, et svært godt utgangspunkt mot sommerens utfordringer.

For tiden er befinner gutta seg på årungen hvor de trener to økter om dagen i en ellers varm og rolig pinsehelg. Bilder vil komme fra mandagens økter!

Redaksjonen ønsker Jr VM gjengen og Esther Verburg lykke til fremover mot kvaliken i Amsterdam i juni!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *