Sigmund B. Strømme er død

Sigmund B. Strømme er død

Vårt medlem, idrettsprofessor Sigmund B. Strømme er død. Han bisettes fra Vestre krematorium nye kapell mandag 20 juli kl 14.30

Sigmund B. Strømme var en meget aktiv idrettsmann hele sitt liv. Innmeldt i NSR i 1956, markerte han seg raskt på den NSR-åtter som med sin 28 strake seire dominerte norsk roing på slutten av 1950-tallet. Han fikk Kongepokal i åtter i 1959, i firer med styrmann året etter, og mottok Norges Roforbunds enkeltmannsmedalje for fortjenestefull roing i 1962

I senere tid dro han i gang Tirsdagsåtteren, også kjent som Strømmeåtteren, en mosjonsåtter der kjernen utgjøres av de som rodde sammen på femtitallet, og som hver tirsdag i sesongen ror åtter fra Solodden eller Bygdøy.

Han var også sterkt opptatt av korrekt ernæring og regelmessig mosjon, og mange av oss har hatt stor glede av hans inspirerende og lune foredrag.

NSR har i Sigmund B. Strømme mistet ett av sine sentrale og markante medlemmer.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *