NSR imponerer stort i Kjørbosprinten

NSR imponerer stort i Kjørbosprinten

Det var ingen grenser for hvor mange løpt disse ivrige juniorer kunne være med på i Kjørbosprinten. Men som vi vet, det er ikke å delta som er det viktigste, men å vinne! Og det var ingen som sviktet, på alle kanter glinset det av røde og hvite drakter. Susene kom de først over mållinjen, gang på gang. Dette ga den gamle studentklubben både en overlagt seier sammenlagt og en drøss med norges-cup poeng.

I tillegg tilba Bærum roklubb en svært så stor og fin pokal for å vinne mix-åtter. Så der gjorde våre atleter det de burde. Unge og gamle, gutter og jenter. Det ble dobbelt til studentene, og nok en pokal fyller nå opp skapet i peisestuen på Bygdø.

Redaksjonen gratulerer alle deltagende!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *