Grasrotandel

Grasrotandel

Vi har ikke greid å verve så mange personer som er registrert i Norsk Tipping, og som tilknytter NSR som sin klubb og dermed gir NSR grasrotandeler – nærmere bestemt hardt tiltrengte krone.

Klubben får 5% av alt som spilles fra de som har registrert NSR som Grasrotmottaker. Dette koster ikke noe, og påvirker verken innsatsbeløp eller eventuell premie. For 2009 vil klubben få tilbakeregnet midler for hele året, så lenge spilleren registrerer NSR som mottaker innen 31. januar 2009. (Grasrotandelen gjelder for alle Norsk Tippings spill, bortsett fra Flax og Extra).

Det er lett å registrere NSR som mottaker, og flere fremgangsmåter kan benyttes:

<b>Internett</b>

Du må logge deg inn med spillerkortet ditt. Deretter søker du opp ønsket lag eller forening og knytter deg til – her . Følg instruksjoner på skjermen.

<b>Hos kommisjonær</b>

• Kommisjonæren taster inn klubbens organisasjonsnummer: 967874698, eller

• Kommisjonæren søke seg frem til klubben på terminalen, eller

• Har du strekkode kan kommisjonæren lese inn denne.

<b>Mobiltelefon</b>

• SMS: send GRASROTANDELEN organisasjonsnummer til 2020 (tjenesten er gratis)

Norsk Tipping Mobilspill

Du kan knytte deg til via mobilapplikasjonen på din mobiltelefon. Denne kan lastes ned ved å skrive kodeord SPILL til 1960. Du må ha versjon 1.7 eller nyere for å få denne til å fungere. Har du en eldre versjon, må du oppdatere denne ved å sende Spill til 1960 på nytt.

Norsk tipping Spillterminal

Du kan også knytte deg til ved Norsk Tipping Spillterminal. Sett inn ditt spillerkort, oppgi PIN-kode og følge instruksjonene på skjermen.

<b>Kanskje du ikke spiller selv, men kjenner noen som gjør det? Et spillelag på jobben? Forsøk å få tak på en som spiller – så får du et enda bedre tilbud på klubben.</b>

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *