Berlin, fra en juniors øyne

Berlin, fra en juniors øyne

Påskeleiren begynte med en fin flytur ned til Shönfeld, og derifra en jernbanetur videre til R.a.W. Litt møysommelig var det å komme seg ut av flyplassen og til jernbanestasjonen, og valg av det riktige toget, men vi kom frem.

Dagen etter ble vi overrasket av den varme solen, og det ble derfor en bra start på leiren. Men dagene etter ble etterfulgt av mørke skyer, og noe nedbør. Heldigvis var vi godt forberedt, og var godt utstyrt med ulltøy. Leiren gikk mest ut på å sove trene og spise, noe som de fleste aktive roere er vant med. Humøret var på topp mesteparten av leiren. Noe vi kan takke humoristisk og ikke minst modig underholdning. Underholdningen kan vi spesielt gi en takk til Wiliam for. Blant annet tok han en 2k på rappen kl 20.30 på kvelden etter to økter og bare fem min oppvarming. Dette ble selvsagt sett på som utrolig modig, for hvem av oss vil vel ta en 2k på kvelden etter to økter frivillig?

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *