Tilbake i Frognerkilen!

Tilbake i Frognerkilen!

 

Vi er tilbake i Frognerkilen! “Finally we can row on, eh- this eh.. nice stretch of water” lød det fra Roger, vår jr-trener fra julen 2009. Som vi vet, byr ikke Frognerkilen alltid på de beste roforholdene. Men det ble et flott førsteinntrykk for engelskmannen og den første økten ble godt gjennomført.

 

Spørsmålet vi stiller oss gjennom mye av romaskinsesongen; hvorfor ror jeg? Er atter en gang besvart, fordi det er helt herlig å ro! Fra båten blir satt på vannet og til den er tatt opp igjen har alle et strålende humør, selv om vi mot slutten av økten kan få gruelig vondt i rumpen og ha et par blemmer i hendene.

 

Det er fremdeles litt kjølig, men det stopper ikke oss! Nå i starten er det meget fokus på oppfriskning av teknikken, som må til før vi starter med det tyngre arbeidet. Det er god plass, nå når alle fritidsbåtene er på land og den blir godt brukt siden jr og seniorene for det meste trener sammen. Det er veldig positivt, fordi da kan vi jr lære teknikken direkte fra norgesmesterne. Vi ser frem til en forhåpentligvis god sesong med mange NSR roere på pallen!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *