VÃ¥ren er kommet!

Våren er kommet!

<i>Vi nevner i fleng:</i>

+ Onsdag 21. og torsdag 22. april var det vårdugnad i Huk aveny 2B. Det var brukbart vær begge dager, men litt kaldt. Det var bra oppmøte begge dager, og jevnt over god innsats. Alle planlagte oppgaver ble utført, og klubben fremstår ren, innbydende og klar til en hektisks rosesong!

+ Lørdag 24. april var det årungendugnad. Her var det ekstra viktig at mange fra NSR møtte opp, da vi er første som skal arrangere regatta der i år. Dessverre var oppmøtet så dårlig at <b>anlegget ikke ble ferdig</b>, og ny innsats må til for at vi kan arrangert regatta som planlagt. Redaksjonen håper på bedre oppmøte neste gang!

+ Fredag 30. april er det <b>åpningsfest</b> – se egen invitasjon på hjemmesiden, og tilsendt pr mail tidligere. Et rent røverkjøp: For kr 250 får du en lekker treretters, skikkelig storband og veldig hyggelig selskap i veldig flotte lokaler. Meld deg, samt slekt og venner på! Merk frist for påmelding 25. april.

+ Søndag 2. mai er det offisiell sesongåpning – flaggheising, korte taler over lange båter, kaffe og kaker – og selvsagt åpningsregatta mot CR. Vårens vakreste eventyr!

+ Lørdag 8. og søndag 9. mai arrangerer NSR den årvisse Årungregattaen. Ta en tur til Årungen og hei på de rødkledde, eventuelt bistå med noe etter eget valg og tilbøyeligheter!

Med vårlige og vennlige hilsner, og ønske om stort fremmøte

Runa Bunæs,

informasjonsansvarlig i NSR-styret.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *