Vangsvannsregattaen

Vangsvannsregattaen

Da var NSR på vei til neste regatta, som fant sted på Vangsvannet i Voss. Esther og Roger kjørte båtene med Roberto, og roerne tok toget. Med oss hadde vi to fabelaktige hjelpere; Geir Reigstad og Christin Knudsen, som stod opp tidlig om morgenene, smurte deilige bagetter og grillet hjemmelagde burgere.

Etter seks timers livlig tog tur, møtte Voss oss med solskinn og varme. Heldigvis lot ikke roerne seg lure, for med tidligere erfaringer visste vi at det ikke kunne holde seg så fint, og på lørdagen kom regnet.

Lørdag startet med flere forsøk for NSRs roere, og alle kom videre. Vannet holdt seg svært rolig, og til tross for regnet var det flotte roforhold. Da dagen var over hadde vi fått flere medaljer. Blant de som gjorde en fabelaktig innsats var Tharald Sund med en bronse i hjra, Oscar Helvig med gull og Theodor Wiik sølv 1x, begge jrb, med en margin på kun 0.9 sek. Vi jentene i jrb tro til en gullmedalje i 2x, og for ikke å glemme dobbel pallplass for hjrb 4-! Dagen fortsatte og de aller fleste var i et godt humør.

Søndagsmorgen var kald og det var mye vind. Det ble gjort et par løp der Tharald Sund tok et gull og jenter jrb 2x fikk sølv. Etter som vinden bare økte og flere roere holdt på å synke, ble hele regattaen avlyst. Vi fikk pakket ned fort og fikk et par fritimer før vi satte oss på toget hjemover. Alt i alt kan man vel si at det ble en helt vanlig Vossregatta!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *