Junior-roing

Junior-roing

<b>I 2010</b> ble det gode resultater, og mål ble gjennomført. I NM fikk Jr-ene et herlig sølv i Jr-A, selv om det kun var èn Jr-A roer og resten Jr-B som rodde! Det viser at de vil klare seg fint de neste to årene, og kan godt komme til å stille seg øverst på pallen. Henley-gutta i 4x gjorde det strålende dette året her også! De kom seg helt til kvartfinalen, trenere og utøvere var veldig fornøyde med innsatsen. Ellers dette året har det kommet mange nye roere i både Jr-D, Jr-C og Jr-B, og etter en hard vintersesong vil nok også de ro seg inn til flere gode resultater i 2011!

<b>I 2009 </b>satset NSR stort, både mot Henley, Jr VM og Nordisk mesterskap. Alle mål ble ikke innfridd, men de unge atleter har fått med seg mange gode erfaringer. Det ble gode resultater i Henley, Nordisk og i den internasjonale Holland Bekerregattaen. I NM gjorde NSR det bra igjen, ved å vinne alt på langåresiden, og ta sølv i dobbeltfirer.

<b>I 2008 </b>fortsatte suksessen. En juniordobbeltfirer var med i Henley, og kom helt til semifinalen, som et av de yngste, og letteste, lagene noen sinne!. NSR tok også sølv i toer i de nordiske mesterskapene, og mot sluttet av sesongen gjorde NSR rent bord på junior-langåresiden i NM.

<b>I 2007</b> kunne man begynne å høste av satsningen. Det toppet seg med første seier i junioråtter på svært mange år for NSR, samt medalje i dobbeltfirer og firer, og ikke minst svært mange seire gjennom hele sesongen. I tilleg vant NSR norgescupen sammenlagt.

<b>I 2006</b> begynte man virkelig se resultater, og en solid juniorstamme var med å kjempe for NSR hele sesongen.

<b>I 2005</b> endret dette systemet seg, og det ble delt inn i trening for nybegynner- og viderekommende juniorer. Tiltakene fungerte, og flere og flere juniorer kom inn, og ble.

<b>2004</b> var en god start på NSRs junior-prosjekt, og juniorutvalget har lært mye av sesongen som var. Det var en stor gruppe som møtte opp da treningen begynte på våren, men dessverre falt mange fra da det ble store nivåforskjeller på roerne, og treneren ikke hadde mulighet til å følge opp alle.

Ukeprogram etter påske er som følger:

<b>Mandag</b>

kl. 18.00: 30 min oppvarming ettefulgt av styrketrening og basis m. Esther Verburg (For Internasjonal gruppe)

<b>Tirsdag</b>

kl. 16.30-18.00 : Roing på vannet i Langvik m Johannes Niesen / Lars Myhrer (For jrC, jrD og nybegynnere)

kl. 18.00-19.30 : Roing på vannet i Frognerkilen, intervalltrening m Esther Verburg / Roger Wiggin (For Internasjonal gruppe)

<b>Onsdag:</b> Hviledag, Egentrening for internasjonal gruppe

<b>Torsdag:</b>

kl. 16.30-18.00 : Roing på vannet i Langvik m Johannes Niesen / Lars Myhrer (For jrC, jrD og nybegynnere)

kl. 18.00-19.30 : Roing på vannet i Frognerkilen el på Årungen, intervalltrening m Esther Verburg / Roger Wiggin (For Internasjonal gruppe)

<b>Fredag</b>

kl. 18.00-19.30 : Roing på vannet i Frognerkilen el på Årungen, langdist. m Esther Verburg / Roger Wiggin (For Internasjonal gruppe)

<b>Lørdag</b>

Første økt: Roing på vannet i Frognerkilen el på Årungen, intervaller m Esther Verburg / Roger Wiggin

Andre økt: 30 min oppvarming ettefulgt av styrketrening og basis m. Esther Verburg/ Roger Wiggin (For Internasjonal gruppe)

<b>Søndag</b>

Hviledag, frivillig egentrening for internasjonal gruppe

Erfarne juniorer er velkomne til å være med å ro med seniorene lørdager/søndager. Ta kontakt med Esther for mer info.

Støtteapparatet

Nybegynnertrenere: Esther & Roger & Lars

Trener for viderekommende: Roger & Esther

Hjelpeteam: Nito, Stian

Endringer forekommer, så forhør deg alltid med trenerene på forhånd

Esther kan nåes på tlf. 948 67 408

Lykke til!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *