Juleavslutning

Juleavslutning

 

Denne uken har gruppen hatt alternativ aktivitet. Mandag hadde vi tre konkurranser med to lag, det var jentene AKA “J-gjengen” også guttene (med forsterkninger fra Emilie) AKA “Sugababes”. Første del var hinderløypen som bestod av 100 romaskin som David (sugababes) rodde mot Zara og Bente (J-gjengen), romaskin ble fulgt av en hinderløpe som var av en helt annen dimensjon, her var det Kirsti og Albertine som utfordret Nicholas og Jacob, før Elizabeth og Vilde yppet strid mot Emilie og David på øyhoppingen. Vinneren ble Sugababes på tiden 1 min 57 sekunder og 3 hundredeler. Dermed 1-0 til Sugababes.

 

Neste runde var quiz. Quizen var både ro relatert og annet random. Her viste jentene seg fra sin glupeste side og stakk av med seieren, dermed 1-1!

Siste og avgjørende runde ble en mimelekstandof, hvor alle skulle mime også var det om å gjøre å gjette flest for laget sitt. Det ble jevnt og mot slutten og når den siste skulle ut og mime stod stillingen 5-5! Elizabeth mimet en flott lærer og Albertine skrek det ut og tok seieren hjem til J-gjengen! Men Sugababes var hakk i hæl og stemningen var god!

 

Onsdag stod det akebrett og marhmellows på menyen! Vi møttes utenfor folkemuseet med akebrett og tykke klær! Vi startet kvelden med aking og konkurranser, noen av guttene fra Sugababes var ivrige i å vise at det var aking som er deres sterke side og ikke miming, Jacob og Nicholas fikk virkelig fart på akebrettene. Etter å ha vært opp og ned bakkene flere ganger enn man kan telle tok vi en liten pause med bål, marshmellows, kakao, sjokolade og spøkelseshistorier!

Etter vi var fulle av kunstige søtningsstoffer og e-stoffer tok vi til akebrettene, men nå var det tid for åtter -aking (8 ). Vi stilte oss opp åtte roere og en cox og satte utfor bakken, det ble god fart og noe styring.

 

Det ble en herlig avslutning på året og første del av inne sesongen. Tusen takk for alle gode treningsøkter og ønsker alle sammen en riktig god jul og godt nyttår også sees vi på nyåret uthvilte og klare for igjen kaste oss på treningen!

 

Lars Myhrer

Junior C,D og nybegynner trener.

 

P.S. Innendørs NM er 8. Januar i Horten, for de som er interessert i det! Vi prøver å stille i stafett, der man ror fire og fire, hver person ror 500m.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *