Verdens nordligste treningssamling på vannet?

Verdens nordligste treningssamling på vannet?

NSR`s U21-gruppe har så langt denne vinteren bare trent vekter og romaskin, og ønsket om å komme seg ut i båt har stadig økt. Her i Norge, der slike ønskre utelukkes av is, pleier man som oftest å reise mot syd for å finne åpent vann. NSR derimot velger i år å reise nordover! 26. desember reiser guttene hele veien til nordvestlandet, og Ålesund, for noen dager med åpent vann. Ålesund har et mildere vinterklima enn Oslo, til tross for at det ligger langt mot nord. Aalesunds Roklub stiller med båtmateriell og losji, mens mye av bespisningen vil foregå hos Markus, som er innfødt ålesunder. Fire dager på vannet vil definitivt være et godt avbrekk for guttene, som snart skal forberede seg til NM på romaskin i Horten(8.januar)

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *