Roerlangrennet 2011- tidenes suksess!

Tidenes suksess!

Roerlangrennet 2011 ble svært vellykket, særlig for NSR!

Sørkedalen lå badet i sollys, og gradestokken viste minus 16. Alt lå til rette for en uforglemmelig opplevelse, noe det også ble! I fjor snek vi oss foran CR med en liten skitupp og kapret seieren for flest påmeldte, i år skulle det vise seg å bli åpent hav mellom de to erkerivalene.

Folk smurte med Grønn og VR30, for det var kaldt, men nyoppkjørte løyper lå og badet i solskinnet! Humøret hadde god glid, og folket ventet spent på å komme i gang. Funksjonærene Johannes Niesen fra Oslo rokrets samt våre egne Jens og Marianne satte i gang racene og turene!

De heteste duellene var å finne i herrer elite med våre egne Nito Simonsen og Stian Kjennevold som skulle knive om seieren i 20 km, Nito kom seirende i mål med tiden 1:13:34. Ringrevene i Masters ville dra frem gamle takter og dro ut fra start i et durabelt tempo. Seieren gikk til Rasmus Bugge fra Bærum med tiden 1:17:55.

Herrer U21 var også lystne på litt melkesyre, den som tålte tempoet best var bursdagsbarnet, Markus Daae Qvale Holmemoe fra NSR, som rykket i fra Tharald Sund Fongaard de siste 100 meterne og gikk i mål på tiden 0:59:24.

Alt i alt en meget vellykket dag, det var mange som deltok (spesielt fra NSR), og det var det som gjorde dagen god. Det skulle vise seg at NSR slo knock out på resten av Oslo rokrets med hele 47 deltagere av 80!

Takk til alle som kom og dro med seg fedre, mødre, kjærester og lignende opp i løypene. Størst deltagelse viste familien Daae Qvale Holmemoe som hadde samlet seg i Oslo kun for å delta i roerlangrennet, flaks at det viste seg å falle på bursdagen til Markus (Daae Qvale Holmemoe) i tillegg. De stilte med hele 8 deltagere!4 søstre: Helene, Hanne, Agnete og Marte. To svogere Inge og Fredrik. En Far, Hans Henrik og en racer av en nevø som heter Øyvind på 3 1/2! Samt en heiagjeng på tribunen bestående av Mor Sylvie og Niese på 8 mnd. Ikke dårlig!

 

Tusen takk for en flott dag i løypene og vel møtt neste år!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *