Rapport fra Ã…lesund

 

Forsinket rapport fra Trondheim
Som vanlig har NSRs utsending latt det gå litt tid før rapporten var på plass, men nå er den altså her; NTNUI på leir.

I Trondheim vart vinteren også lang, om mulig enda lengre enn i Oslo, da den fortsatt per i dag er her. Det var, og er, ikke mulig å ro helt enda, og i den sammenheng dro rogruppen på tur.

Ferden gikk over land og strand, til vellkjente Ålesund. Lokalkjenningen fra NSR, som også tilbrakte julen her, viste stolt veien frem, og var første mann til å “oppdage” de gode madrassene på bakrommet.

I løpet av langhelgen ble det utført 5 økter, i åtter og firer. På det “værste” var det ute 2 åttere og en firer. Kvaliteten var god, og utviklen eksponensiell. Selv ro-guru Åke Fiskestrand, som var med ut som trener en økt, hevet på øyenbryna, og kom med opptil flere gode tilbakemeldinger. 

I motsetning til Romjulssamlingen med NSR, så var det ingen “familien-Daae” som disket opp mat, men det gjorde til gjengjeld de vakre jentene fra NTNUI roing, som ikke bare har det mellom øra og på vannet, men også på kjøkkenet! Hvilken kombinasjon!

Alt i alt en flott leir!

 

Sven Ole M. Nicolaysen

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *