Idrettens dag på Rådhusplassen 7. mai 2011 kl. 12-16

Idrettens dag på Rådhusplassen 7. mai 2011 kl. 12-16

 

Norges idrettsforbund er 150 år og Idrettstinget avholdes i Oslo 5.-8. mai. I den anledning ønsker Norges idrettsforbund og Oslo Idrettskrets å vise bredden og mangfoldet i norsk idrett på Rådhusplassen.  

 

Der kan dere se og prøve klatring, squash, teppe curling, petanque, orientering, hopp, baseball, kampsport, streetbasket, innebandy, kjelkehockey, skiskyting, spennende hinderløyper for store og små, sykling, bordtennis, håndball, golf/putting, badminton, turn, airtrack, hundekjøring, luftballong, wakeboard, trial, amerikansk fotball, lacrosse, frisbee golf, cheerleading, luftsportaktiviteter, friidrett, cricket og dans.

 Se programm her

 

Alle som prøver tre aktiviteter kan vinne premie.

 

Ordfører Fabian Stang, idrettspresident Tove Paule og styreleder i Oslo Idrettskrets, Norvald Mo, åpner feiringen fra scenen kl. 1200.

 

Ta med familie og venner og møt opp på Rådhusplassen.

 

 Velkommen!

 

Vennlig hilsen

OSLI IDRETTSKRETS

 

Ingrid Tollånes

generalsekretær

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *