Studentmesterskap i Bergen

Studentmesterskap i Bergen



 


I helgen gikk Ã¥rets utgave av Student – NM av stabelen i Bergen. NSR var representert i flere bÃ¥ter, og gjorde seg i aller høyeste grad bemerket!


 


I helgen14. og 15. mai 2011 gikk Student – NM av stabelen i Bergen. NSR var representert i flere bÃ¥ter, og gjorde seg i aller høyeste grad bemerket!

Peder Myhre har lenge vært med i dette gamet, ved å representere medisin. I år var NSR med i en båt til, da kommende ingeniør Sven Ole rodde for NTNU. Vinneren av studentregattaen blir sendt til student EM som går av stabelen i Moskva, så det var viktig å ro fort. NTNU har vunnet fem år på rad, så de møtte opp som favoritter. I ukene før har det vært trening minst hver dag, både på fjorden og på Nidelven. Båten gled fint, og med Sven Ole på stroke smatt takten lett over førti, gjerne 46!

I herreklassen stilte 7 lag, og med kun plass til fire i finalen måtte det forsøk til. NTNU fikk en fin gjennomkjøring her, og vant sitt heat. Mellom løpene nøt man synet av mange nye fjes i båter, deriblant opptil flere vakre jenter! Godt å se at roing er på vei til å bli noe skikkelig kult og hippt!

I finalen var fokuset skjerpet, åtte sett brede skuldre i NTNU-båten hadde senket seg en anelse, og alle var klare for et hissig løp. Fult fokus og en start langt over førti avgjorde løpet tidlig, og NTNU vant dermed konkurransen.

Det ble dermed ble det champagne, pokal og medaljer, jubelen var høylytt. Viktig her var det at Sven Ole sørget for, i motsetning til de flotte seieres-kvinnene fra NTNU, at hver eneste dråpe med Champagne ble drukket, som fattig student sløser man ikke med sånt! Videre utover dagen ble det bankett, med fantastisk mat og mye hygge. Det rapporteres om at (ti av ti av ti av ti) Peder Myhre kjenner Bergen-by godt, og han loset unge Sven trygt både ut og hjem derifra.

Nå bærer det av gårde til Moskva i slutten av august, og et godt, vakkert og svært motivert lag gleder seg!

Se film, og bli motivert!



http://bstv.no/6202/rodde-seg-til-moskva/

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *