Jenter på mini-leir

Jenter på mini-leir

Den siste regattaen Sara Hegge og Anna Sture rodde  4x med Thea Sørensen (CR) og Johanne Solhaug (Moss). De vil gjerne utvikle dette til en bedre båt, og har derfor arrangert sin egen mini-leir på Bogstadvannet.  

Mini-leiren vår startet kl 1400 på mandag, og planen var to økter. Thea Sørensen hadde ikke sovet særlig godt den natten, da hun var litt matforgiftet, men hun stilte opp alikavell. Johanne Solhaug kjørte inn fra Moss, og vi NSR-jenter ble kjørt opp av en snill bror. Vi fikk låne en empacher på Bogstadvannet, som viste seg og være ganske tung..men vi fikk den opp og ned av vannet.

Første økt var en mer teknisk trening, da det er teknikk som er første prioritet. Det gikk bra, vi veltet ikke og ingen fikk fisk, årene var faktisk nokså like, og humøret var på topp! (Når jenter i ronorge får  sitte i en 4x er man som regel glad.) 

Deretter lagde vi lunsj, som var en klassisk leirspesial; pasta med tomatsaus. 

Andre økt  begynte med land-briefing av CR trener Sigurd, etter dette gikk det litt lettere. Vi gjorde noen intervaller, og for hvert åretak forbedret vi oss.

 

Tirsdag morgen startet litt tidligere, kl09.30. Det var litt vind og bølger, men temperaturen var det ikke noe og klage på. Vi hadde tre runder fartlek, som er 10harde 10rolige 15harde 15rolige 20harde 20rolig ned igjen x3, vi steg fra 30-35 i takt på disse tre rundene. Med litt motvind den ene veien var dette en middels tung økt, men med bæring av båten vår regnet vi økten som tung. 

Denne dagen ble lunsjen enda bedre med engangsgrill og grillpølser, og to ruter melkesjokolade til hver. Det ble til at vi sovnet der ute også, og da stjal solen litt av energien vår. Derfor var ikke en andre økt det beste vi kunne tenke oss, men ut måtte vi. Det ble en kort tur, vi måtte jo ha nok krefter til å bære båten tilbake til plassen sin. 

Og nå tar vi oss litt fri før Sorø til helgen!

 

 

 

 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *