Giving it Everything

Giving it Everything

Med båtene på Årungen satte NSR sine roere kursen mot en ny regatta og nye muligheter. Her var det mye som stod på spill; kvalik til både Nordisk og Baltic cup. Vi fikk en superbra start på helgen med alle NSR roere videre fra forsøkene. Nå med bilder!

Lørdagen startet bra med at alle NSR sine jr. båter tok seg videre fra forsøk til finaler og bedre skulle det bli. Første finale var herre jrc singel der Ola Tunby Opdahl kom på 1. plass med Jakob Øvensen Aanderaa like bak på en 2. plass. I neste heat kom Nicholas Solem på en 3. plass. Like etterpå var det jrC jentene sin tur i 2x og her kom Emilie Helvig Stabe og Albertine Tønsberg på 3. plass. Løpene herifra og utover dagen var preget av motvind. I single føltes det som frivending/et vektløft hvert tak, hvor båten stoppet mellom avslutning og catch.

I helgen var det kvalik til nordisk mesterskap som skal gå på Årungen. I dame jrA stilte Anna og Sara. Ved 1000m var det tre båter som kom først nedover med de røde jentene litt foran og da de skrudde opp tempoet falt Fana båten fra. Men det viste seg at Aalesund båten hadde mer å gi på slutten, og selv om jentene aldri ga opp kom Aalesund først i mål.

Det var også kvalik til Baltic cup i singel og guttene var først ut i en finale hvor fire av 6 roere var fra NSR. Øverst kom Oscar som rodde inn til 1. plass med Patrick, Theodor og Petter like bak på 3, 4 og 5 plass.

For jentene var det Anna og Sara som stilte. Anna rodde inn til førsteplass og Sara kom like bak på en 2. plass.

I mix jrc 4x har båtene gjort stor framgang og dette ble bevist når Ola, Emilie, Jonas og Albertine kom på 1. plass og Elisabeth, Oscar, Jakob og Edvart kom på 3. plass. Ikke minst rodde Emilie inn til gull i dame jrc!

Søndag var en spennende dag for åttern til Oslo Kraftsenter, for i dag var siste sjanse til å kvalifisere seg til Nordisk. De var litt skeptiske og tvilende, men kom frem til at det ikke var noen vits å sette seg i en båt med den attituden. De la opp en “wicked” plan, som virket som den eneste muligheten for å vinne. And guess what! Oslo Kraftsenters åtter krysset mållinjen før alle de andre!

U21 4- rodde inn på den svært respektable tiden 6:06. I 2- var det David Sture og Markus Holmemo som vant over lagkameratene Sven Ole Nicolaysen og Lars Myhrer.

I 2x for guttene i jra gikk det derimot ikke helt veien for Oscar og Patrick, men de klarte nå allikevel andreplass. Petter og Theodor rodde inn til 4.

Det var veldig varmt og det var ørken langt ned i halsen på oss. Solen stakk og sve etter målgang, og kropp og sinn skrek etter skygge. Meen selv om vi ikke satte ordentlig pris på deg i akkurat det øyeblikket, Sola, vil vi veldig gjerne at du kommer tilbake igjen!

Resultatlisten finner du her RESULTATER LØRDAG_SØNDAG HORTENSREGATTAEN 2012.xlsx

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *