Folket har stemt!

Folket har stemt!

 

Etter en omfattende avstemning har det endelig blitt klart hva som er det største og beste tilbakeblikket fra sesongen 2012! Les hva det er her!

Tilbakeblikket fra 2012 vant storslagent med over ti stemmer foran andreplassen. I og med at det er et historisk gull vi snakker om her er det kanskje ikke så rart?! Førsteplassen gikk nemlig til “Historisk gull i Baltic Cup”! 

Det historiske gullet i Baltic Cup gikk til tre NSR-gutter; Petter Solberg Svingen, Theodor Astrup Wiik, Patrick Een Sture og CR-gutten Harald Vinje i 4-. Dette er historisk fordi ingen norske mannlige roere har noen gang vunnet Baltic Cup, og i tillegg gjorde de det i enåret klasse! Kanskje følger de de yngre seniorenes fotspor?

Her er et utdrag fra rapporten om Baltic Cup:

Da var det endelig tid for ”cockless four” som det blir kalt i Polen. Guttene var selvfølgelig nervøse fordi de ikke ante hvordan nivået var, annet at de fleste konkurrentene var store. Konkurrentene var Russland, Polen, Tyskland, Danmark og Litauen. Roger, James (trener i CR) og jeg fulgte spent med på skjermen. James: hmm its looking kind of good Roger: yeah not bad. James: wait, are they leading? Roger: looks like it! Come on guys! Anna: er det mulig, ser jeg syner?! Forbi oss gle de norske guttene først inn i mål, to sekunder før Polen (som ble disket for styring), fire sek foran russland, og Tyskland etter det. De norske ble klokket inn på 6:23,57. Endelig fikk vi høre vår nasjonalsang og se våre roere øverst på pallen. Om det så har vært norske gutter på pallen i Baltic cup er det veldig lenge siden, og sannsynligvis aldri i 4-.

Film eller bilder av løpet ble dessverre aldri noe av, da de på land var helt lamslått av det som skjedde på vannet og ikke klarte å trykke på record-knappen. Men vi kan love at det så bra ut!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *