Melkesyre og 24 minus

Melkesyre og 24 minus

 

Melkesyre og minusgrader var to godt brukte ingredienser i Norges Roforbunds seniorsamling på Olympiatoppen 11 – 13 januar

 

Helgen ble innledet med en forferdelig lang 5000m test, vi fra NSR hadde ikke sluppet opp på treningen inn mot helgen, så vi var nok litt slitne, men tror vi kan være ganske fornøyde med testen. Innimellom øktene var det forskjellige møter om sykdom, trening etc. Vi avsluttet fredagen med en langrennstur, det ble ikke noe utvasking av melkesyren fra 5000m testen, men heller en påbygging av den.

Lørdagen var mye av det samme, 1t basis og 1t løfteteknikk var menyen på morgenøkten. Etterfulgt av møter, mat og 4*10 min på romaskin (hvor Sven Ole viste konkurrentene sternen/ansiktet tradisjonelt kalt ryggen) og 3*10 min på ski etterfulgt av en lang skitur i mørket.

Søndagen skulle det egentlig være elghufs (søk på google), men det ble avlyst pga av 18 minusgrader, og som vi lærte i sykdomsforedraget vårt på fredag er det ikke bra å trene hardt i ekstrem kulde. Så derfor dro noen på rolig langtur på ski, men det blir jo aldri rolig langtur, personlig var jeg godt oppe i rød sone før pulsklokke hadde rukket å telle til 10 minutter. Det ble ikke bedre av at det var 24 minus inne i skogen. Økt nummer to på søndag var en kjærkommen innendørsøkt, vi gikk ikke på ski siden Lars hadde 360 graders gnagsår på høyre fot, Markus (Masse Navn Holmemo) hadde kun spikerfeste i nedoverbakkene og Sven Ole M. Nicolaysen brakk sine dyrebare Swix Triac stav 2 mil inn i første økten samme dag.

Helgen viste seg å bli en god gammaldags kapasitetshelg, hvor vi ble så utslitt som mulig. Vi fikk også titte på mulige konkurrenter for sesongen, Bring it on!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *