Rosjefens honnør til tapre dugnadister på Årungen søndag 28. april

 

Rosjefens honnør til tapre dugnadister på Årungen søndag 28. april, 

og som holdt ut i uvennlige klimatiske forhold. Mer må likevel til for at roerne skal få bøyestrekk å ro mellom. Men Jonas, Bente og Sara, Anna og Sara og Oscar og Erik har gjort sitt. Les mer her!

 

Disse prektige juniorer stilte etter trening på søndag morgen tappert til dugnad på Årungen. NSR var de eneste som stilte med roere!!

Personer som har vært med på dugnad på Årungen i 25 år, fortalte at de aldri hadde opplevd en vårdugnad i så kaldt og ufyselig vær. Vinden var så sterk at vi ikke fikk lagt i mer enn to fulle bøyestrekk og to til 500 meter. Dugnaden fortsetter derfor tirsdag kveld, og de som beklager at de ikke fikk vært med i dag,  har derfor en ny mulighet da! De som stilte i dag, kan derimot på tirsdag bruke tiden til trening eller andre nyttige sysler, samt innkassere ekstra bonuspoeng på grunn av kulde, regn og vind.

 Rosjefen 

 

ps – og hjemmesidens utsendte takker roerne for at ingen kniste over kveling av motor tre ganger før Roberto var ute av båtplassen, og vil også gjerne berette at rosjefen selv var på Årungen før kl 10 – og har enda ikke fått varmen tilbake. Det er mange som bidrar!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *