TV-kommentator i magen?

TV-kommentator i magen? 

 

Vår allestedsværende kommentator i Eurosport, Nito Simonsen, kan melde om at nytt av året sender kanalen fra verdensmesterskapet i universitetsroing.

 

«Ja, dette stemmer. Ikke vet jeg hvorfor, men litt gøyalt skal vi greie å få ut av det,» forteller Nito.

 «Aller helst skulle vi ha sittet ringside og fulgt en NSR-firer i verdenscup for første gang på 15 år i Dorney, men sånn ble det ikke denne gang. Derimot blir det altså de nest beste som skal ut i aksjon fra sommerlekene i universitetsidretter fra selveste Republic of Tatarstan,» avslutter Simonsen.  

 I anledningen kommer NSRs egen sønn med en liten overraskelse. Denne gangen ønsker han å ta med seg en håpefull kommentatorspire. (Lars, tidligere “spire” for Nito, er i Dorney og mest opptatt av egne åretak). 

 «Ja, det stemmer også. Førstemann/kvinne, jente/gutt som skriver en mail til redaksjonen vil få muligheten til å bli side kick disse to dagene. Han eller hun vil være den som opplyser det norske folk om den noe ukjente Tartanske republikken,» sier Nito med et smil

 Sendingen er:

 Søndag 7. juli kl 15 – 16 (Eurosport 2)

Mandag 8. juli kl 08 – 10:30 (Internasjonal)

PS – World cupen må vike pga Le Mans 24 på Eurosport, og U20 VM, snooker og tennis på 2’ern. Snøft, sier nå vi…. 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *