4. Søndag i advent – Fjerde tilbakeblikk!

4. Søndag i advent – Fjerde tilbakeblikk!

Da nærmer julen seg med stormskritt. Hver søndag i advent kommer det et nytt tilbakeblikk fra sesongen som har vært. Følg med!


4. søndag i advent – Deltakelse i Coastal VM

For første gang var NSR representert i Coastal VM ved Jens Petter Koren og Magnus Harju. Jens Petter og Magnus kom inn på 6. plass i B finalen og planlegger allerede neste VM. 

Coastal er en morsom aktivitet som byr på mange utfordringer i strie havstrømmer og blant forskjellige rundingsbøyer. Distansen er 4000m, og det siste 100m drar en av makkerne båten opp på stranden. Er man ute etter mer enn syre og flatt vann, er coastal perfekt!

Les mer om Coastal VM her!


3. Søndag i advent – Seier i Henley Women`s Regatta

 

NSRs dobbel med Sara Hegge og Anna Sture slo britene på hjemmebane og vant årets Henley Women`s Regatta! “Norske Studenters Roklub” er nå inngravert i en flott pokal, og jentene og Roger Wiggin fikk hver sin medalje med hjem.

Henley Women`s Regatta er en “knock out” regatta der man møter ett og ett lag. Det tapende laget blir slått ut av kampen om seiern. Distansen er mellom 1000m og 2000m, men med kraftig motstrøm blir det omtrent like slitsomt. 

Les mer om Seiern i Henley Women`s Regatta her!


2. Søndag i advent – Et strålende NM med seier i 6 !

 

NSR arrangerte årets fantastiske NM. Vi ble årets beste klubb med ti gull, tre sølv og fire bronse. Det var seier i HjA 1x, DjA 1x, HjA2x, HjA 4-, HjA 4x, HS 8 , DjA 4x, HjA2- og DSlw 2x. Ikke minst seiret vi i DjA 6 ! Et slikt NM blir vanskelig å slå!

Vi anbefaler å lese mer om NM her.

 

 

1. søndag i advent – Stor deltakelse i Verdensmesterskapet for juniorer 2013 og Oscar på 4.plass!

I årets verdensmesterskap for juniorer stilte NSR med fire av de seks representantene for Norge. Oscar Helvig presterte intet mindre enn 4.plass! Det er mange år siden juniorer fra Norge har levert en slik prestasjon! Patrick Sture og Petter Svingen holdt NRSs 4-er tradisjon i behold med Sverre Vinje (CR) og Oscar Sødal (KR) og endte på 14.plass. Anna Sture stilte i single og endte på 10.plass.

 

 Mer kan du lese i artikkelen fra jrVM i sommer.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *