U23 & djrA i solfylte Sevilla

U23 & djrA i solfylte Sevilla

 

Vi er på vår tredje dag her i Sevilla. Innen den første oppdateringen har alle fått skikkelig såre hender, rodd fem økter, løftet vekter, jogget to morgensturer og spist masse pasta! I dag er det også Bente Vagles bursdag, noe vi startet å feire allerede kl 0710 i dag morges med kake (med lys!) på sengen.

I motsetning til alle andre ganger har vi fått med oss alt av båtmateriale hjemmefra og ting går foreløpig som smurt. Roger har satt opp et tight program, så det tar nok ikke lang tid før smerten sprer seg fra hendene til overalt ellers i kroppen også tror vi. Vi ror alt fra singel til dobbeltfirer, og roterer på plassene hele tiden. I dag rodde vi gjennom to haggel”stormer” og noen steder øste det ned, men etter noen minutter var alt som ellers; sol og temperatur mellom 15-20 grader. 

Ellers har vi funnet ut at Sevilla må være ro- og padlesportens Mekka. Det må være over hundre roere og padlere her til sammen. FISA har sitt utviklingsprogram her, der land som Libya, Tunisia, Egypt og Kroatia deltar. I tillegg til det er omtrent hele ronorge er her! Når alle er på vannet blir det en del bølger i kanalen, men i enden finnes det et sted som alltid er flatt og da har man lyst til å ro i evigheten!

 

Internettet er ekstremt dårlig her så oppdateringene blir sjelden vare. 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *