Roerlangrennet – Pokalen hjem!

Roerlangrennet – Pokalen hjem!

 

Igjen stilte NSR med flest deltakere på roerlangrennet og pokalen er i riktige hender.

Ved Bogstad og lenger inn i Sørkedalen så de lenge ut til at årets roerlangrenn skulle foregå på gress istedenfor sne. Gliden hadde nok vært litt dårligere på gress, men på den våte sneen suste det ikke akkurat i bakkene. Men innerst i dalen var det altså nok med sne til å gå 3km runden. K35 var tingen. 

Jrberne måtte derfor gå 6km denne gangen. For NSR stilte David Anderson, Nichlas Solem, Jacob Aandreaa og Edvart Svingen. Edvart gikk av med seiern i denne klassen. Da han tok igjen u23-jentene begynte vi å lure på om han jukset på en eller annen måte, men vi har enda ikke funnet ut hvordan. I jrD stilte Trygve Løken for NSR. Med den tiden slo han omtrent alle i jrC og jrB også. 

Sara Juel gikk inn til en brakende seier i klassen uten motstandere, Djra. Sara Hegge og Anna Sture gikk i u23 klassen. Alle tre jentene gikk 9km. Anna gled fra Sara i bakkene, men så snart bakkene hellet andre vei, altså oppover kom Sara farlig nærme. De fikk 1. og 2. plass. 

u23-guttene Theodor Wiik og Patrick Sture gikk 15km mot hverandre, der Patrick kom i mål først. Han tok noen alternative veier, men antall km ble til slutt 15. 

I veteranklassene 10km stilte Erik Bade, Jacob Nordan, Jens Petter Koren og Helge Refsum. Refsum tok gullet med flere minutters margin foran CRs Øren. Sverre Løken vant i veteran 20km med en tid som også slo elite-tiden. Anne-Marie Hadenlus stilte god og alene i veteranklassen for kvinner. 

I trimklassen fant vi Grete Kvehaugen, Elisabeth Wiik, Bente Vagle, Hanna Raanes og omtrent hele Hegge-familien; Line, Ella og Odd Rune. Uten Heggefamilien ville det nok ikke gått veien for NSR da vi hadde 23 deltakere mot 20 deltakere fra CR. (og en fra Oxford..)

 

 

 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *