En god 17. mai feiring ønskes alle NSR-medlemmer!

En god 17. mai feiring ønskes alle NSR-medlemmer!

 

Flere har tenkt seg en tur til sjøs! Send bilder fra din 17. mai-feiring til redaksjonen@roklubben.no!

Vi håper på mange bilder, og gjerne litt tekst også – så får hjemmesiden enda større bredde!

17. mai for Sara Hegge, Sara Juel, Elisabeth Wiik, Bente Vagle og Anna Sture :

Vi møttes på klubben ved ti tiden med champagne, jordbær, nybakte brownies og smoothier før vi la utpå i inneriggeren 149. Det kom fort vann inn i båten, men vi tenkte det var fordi den var eldgammel. Etter vannet nådde oss til anklene kom vi på at det kanskje fantes en bunnpropp. Det ble nødstopp hos CR, der det var flere som hjalp oss – de bød til og med på is og kaker. Med en nesten tørr båt fortsatte vi ferden mot Aker Brygge. Vi har aldri fått så mye oppmerksomhet fra så mange kjekke gutter før. Så nå har vi knekket koden; det er innriggere man må ikle seg for å få oppmerksomhet fra de rette gutta.

Vi gleder oss allerede til neste 17.mai!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *