Den strålende og uforglemmelige juniorleiren på Solodden kaller!!

Juniorleir på Solodden 23. til 27. juni 2014!

Hei junior C- og B-roer i NSR, og deres foreldre!

I samsvar med tradisjonen i NSR vil det også i år bli arrangert treningsleir for juniorer i klassene C og B på Solodden på Kalvøya i Bærum. Leiren vil finne sted fra mandag 23. juni til fredag 27. juni. Kapasiteten for overnatting på Solodden er 16 personer, og deltagere vil bli valgt ut etter rekkefølgen de melder seg på. (Øvrige deltakere må eventuelt sove på gulvet i båthallen.)

Vår trener, Maarten van Keulen, vil lede leiren, stå for instruksjonen og være tilstede hele tiden. Roerne vil bli innkvartert i hyttene på Solodden og NSR vil stå for forpleiningen. For dette vil deltagerne bli avkrevd en egenandel som vil ligge rundt kr. 1.500. Til de som melder seg på vil det senere bli gitt nærmere beskjed om hva deltagerne må ha med seg, når og hvor oppmøte skal skje med mer.

I tillegg til trener vil vi trenge en voksen som kan hjelpe til, selv om også deltagerne må utføre leiroppgaver på rundgang. Den voksne hjelpeoppgaven kan godt fordeles på flere, og det er ikke et krav om overnatting, men en av foreldrene må ha som særlig oppgave å påse (dvs. det er deltakerne som skal gjøre det) at det er ordentlig ryddet og rengjort på Solodden når leiren avsluttes.

Det vi trenger er en bindende e-post påmelding til

maartenvankeulen@aol.com og forhåpentligvis noen foreldre som melder seg til frivillig innsats.

 

Tor-Geir Myhrer

rosjef

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *