VM – Gull og bronse til Norge

VM – GULL til Birgit Skarstein!

VM er i full gang i Amsterdam. Bronse til lettvektsguttene!

Hoff og Borch fikk en god start i B finalen. Etter 500m lå duoen først. Ved tusen meter var det jevnt mellom tredje og femte båt. Ved neste måling var det tett mellom Norge og Kina, men i mål tok nordmennene kontroll over kineserne. Det ble 10. plass til Hoff og Borch i årets VM. 

LM2x er en klasse for seg selv, ingenting kan være mer spennende! På minde enn 0.5sek var pallen avgjort. Sør Afrikanerne tok gullet, de franske forhåndsfavorittene kom på andre og de norske guttene tok bronsen! Alle tre båter var under verdensrekorden! Gratulerer Are Strandli og Kristoffer Brun!

Den unge duoen med Marianne Madsen og Inger Kavli rodde fortere og fortere i C finalen. i mål var de nr 2 bak svenskene. Ifølge Tale Fiskerstrand selv, har VM formen sviktet og resultatet i dette VM er hennes dårligste i VM-sammenheng. Men vi vet at damen kan bedre, og følger spent med til neste år. Tufte jobbet seg opp fra 4. til 2.plass i C finalen.

Norges egen Birgit Skarstein tok gullet foran Israel og Hviterussland! Gratulerer Norge!

For mange av de andre båtene gjenstår finalene. 4x har tatt seg til C finalen, det samme har Olaf Tufte i 1x. Tale Fiskerstrand har etter en sesong med mye sykdom kvalifisert seg til D finalen.Lettvektsherrene så ut til å ha stålkontroll i semien, kun slått av Frankrike. Frankrike har allerede levert en verdensrekord i mesterskapet, men vi vet ikke hva våre gutter har på lur! A finalen er på lørdag kl 14.03.

W2x kom idag på 4. plass i semi C/D, noe som betyr at de akkurat misset C finalen. Dette er første VM for den unge båten. D finalen imorgen kl 09.37 blir spennende. 

Startliste:

29. Aug

M4x Finale C kl 11.15

M2x Semi A/B kl 14.15

30. Aug

W2x Finale D kl 09.37

Tale Finale D kl 09.51

Olaf Finale C kl 10.19

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *