ARO-mila 2014

 

ARO-mila

Mandag 25. august deltok 12 NSR roere i ARO – mila. Tur- regattaen arrangeres av Arbeidernes Roklubb og de holder til inne på Revierhavna på Hovedøya. De 10 kilometrene går i sundet mellom Sjursøya og Bleikøya og sør om Langøyene og rett nord mot Lindøya, rundt Heggholmen, og inn mellom Bleikøya og Hovedøya tilbake til start. 
NSR var en god blanding av erfarne mosjonister og årets nybegynnere. Været kunne skremt hvem som helst og bidro med en skikkelig “syden” bye rett før av – roing til start. Heldigvis var det den eneste bygen og vi hadde en flott regatta, premiesermoni og kaffe kos i solskinn.
Vi var gode som gull og tidene ble som følger:
Dobbelskuller med tiden 39,16
Innrigger herrer med tiden 45,52 
Inrigger blandet med tiden 54,27
Vi kan nevne at beste tid var Christiania med 3/4 på tiden 36,56

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *