En (utrolig) historie fra Robertos strevsomme liv

Eller en god illustrasjon av det engelske uttrykket: A stitch in time saves nine”.. Les hilsen fra Roberto på sotteseng her…

Vår trofaste sliter har det ikke godt om dagen, og har for lengere tid vært innlagt for behandling.  Symptonene begynte allerede under regattaen på Stokkavannet i juni, da høyre sidedør falt av , hvem skulle tro at det kunne skje?  De involverte kunne heller ikke tro sine egne øyne, og valgte å danne et hemmelig forbund, hvor enhver snakk om episoden var forbudt.

Slik  slet Roberto videre, alt gikk bra, inntil en mørk høstkveld da døren virkelig falt av, midt i en rundkjøring, heldigvis uten passasjerer eller forbipasserende, men denne gang var det ikke bare å henge døren på igjen.  Den var fullstendig knust, og viste seg å ikke være i nærheten av å kunne repareres.  Derimot måtte helt ny dør produseres hos Ford i Tyskland, og da hverken verksteder eller ”høggere” kunne oppdrive en dør som kunne brukes, var det bare å vente på det.

Og det gjør vi fremdeles, men nå er døren ventet å ankomme Norge i midten av november, slik at vi i begynnelsen av desember igjen håper å ha Roberto blant oss.

Moralen må være; meld alltid fra om feil og mangler, ikke bare på båter, men på alt av vårt materiell.

Under oppholdet hos Ford blir den årlige service foretatt, men da har det vist seg at Roberto virkelig har slitt for oss, med både korte og veldig lange turer, med og uten full båthenger, helt utslitt har den blitt.  Det vil si, bremsene er helt utslitt, og må byttes både foran og bak.

Vi ønsker Roberto god bedring, og velkommen tilbake til nye strevsomme dager.

Per M. Klausen

Materiellsjef

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *