Roing, reker og Geita!

Tur- og mosjonsroerne holder koken, både i fest og konkurranse!

Geita Rundt ble arrangert 17. juni.  To båter stilte til start og en båt heiet. Startet i grått og kjølig vær og etterhvert varmet solen deilig. Blankt, flatt vann og utmerkede roforhold.

Eduardo og Jens Petter kom på andre plass kun slått av CR. Vår 4´er med Jacob, Natasza, Brita, Halvor vant sin klasse.

Eirik og Vigdis tok runden om Bestumkilen og heiet. Bestumkilen rokulubb feiret 48 års dag og inviterte på kaffe med mer

Ro + reker

Ro kurset nærmer seg slutten, og onsdag  24. juni benyttet vi anledningen til å feire med Ro + Reker. Seks båter i varierende størrelser la ut fra bryggen til NSR. Vi kan vel si at det var kø på bryggen.  Været var som det har vært denne våren – varierende. Flatt vann, skyer i sikte og formidabelt oppmøte. Det ble en noe kortere tur grunnet av lyn og dråper, men det var bare en fordel, for vi gledet oss til rekene. Vi feiret de nye roerne med langbord inne i båthallen, elegant oppdekket  og vi må vel si at rettene var få, men utvalgte. Jens Petter, Hans, Eduardo, Arben og Jacob har gjort en super trenerjobb og Vigdis har holdt orden i troppene i den grad det lot seg gjøre.  Fantastisk avslutning, med fantastiske trenere og en helt fantastisk, entusiastisk rogjeng. Vi gleder oss til fortsettelsen. og trener fortsatt mandag og onsdag gjennom sommeren og resten av sesongen.

Ha en strålende sommerferie og så håper vi at det blir mange fine roturer på Oslofjorden fremover.

Tur- og mosjonssjef Vigdis

 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *