Seiersviiimpler!

Oppdatering etter Tunevannsregattaen: 50 vimpler!

Den gode Per B har telt og heist, og nå smeller det hele femti i augustvinden. Rullatorredaktøren er fornøyd med tre nye i Borg – det var en liten kontingent som rodde i krevende forhold. Men ytterligere 16 må til for å sette en historisk og strålende rekord. Koooom igjeeeen! Fossro til Kjørboregattaen, meld dere på – nok en gang stiller Silverlads. Det begynner å tykne til i kampen, vi ser enden på regattaene nå! Følg med følg med!!

 

Åpningen (åtterløp mot CR) 2
Årungregattaen 9
Østlandsregattaen 14
Ratzeburg/Hamburg 2
Christianiaregattaen 10
Henley Women’s Regatta 1
Åpent Nordisk Mesterskap 9
Tunevannsregattaen 3
Totalt 50

 

seiersvimpler 17 august (753x1024)

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *