Dugnad Årungen 9. og 10. april

Nedenfor ser dere oppsettet over medlemmene som har etterkommet rosjefens innstendige anmodning om å delta på dugnaden på Årungen.  Leder i stiftelsen, Erling Storm har foreviget innsatsen. Her representert med U23-roer og hjelpetrener i NSR, Sara Slettemark Juel. Det ser ut til at speakerrommet i måltårnet gis en skikkelig rundvask her.

Forøvrig – mange takk til de som stiller. Men det er mer enn 12 NSR-roere som bruker Årungen. Hvor er dere? Førstelaget på søndag bruker ganske mange timer hver uke på legge til til rette for raceroere på ulike måter. Her burde flere tatt ansvar for å bidra!

Lørdag 9.4.

Kl. 10-14

Lørdag 9.4.

kl. 14-18

Søndag 10.4.

kl. 10-14

Søndag 10.4.

Kl. 14-18

Jonas Juel Marika Erlandsen  Geir Reigstad Markus Holmemo
Andreas Clifford Sara Juel  Tor-Geir Myhrer Michael Nicolas
Edvard S. Svingen Jakob Ø. Aanderaa Halvard Bjørklund
David Andersson Simon Nicolas  Lars B. Myhrer

 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *