HRR 8+, frister til gjentagelse!

Det ble en brakende suksess for NSR åtteren i HRR. NSR guttene kom helt til finalen i en av verdens mest anerkjente regattaer.

NSR åtteren imponerte stort i årets HRR og kom seg helt til finalen! I finalen ble NSR slått av en av forhåndsfavorittene, Molesey Boat Club.

Men dette er meget bra for en åtter som bare har trent her og der de siste 3 ukene før regattaen startet, mange av lagene har trent sammen i flere år og ro så og si hver dag.

Redaksjonen gratulerer og håper det blir en NSR åtter i neste års HRR, og kanskje en dame åtter fra Norges ro-jenter?

 

——————-

Og enda en runde! NSR-åtteren er i finalen! Båten ledet fra start til mål i semifinalen, så imorgen blir en meget spennende finaledag!

***

Through to the weekend! Man har gjort det skarpt når man kan møte opp uten for Leander Rowing Club med rodrakt på lørdag under HRR. Da er man enten i semi eller i finale. NSR båten har klart det!

 

Etter et kontroversielt løp i går mot SRC, så møtte NSR See- Club Luzern idag. See-Club gikk ut hardt og holdt NSR på en 3/4 lengdes avstand, men siste 400m girer NSR om og drar inn Sveits klubben og i mål var NSR en 1/2 lengde foran.

En fantastisk prestasjon av NSR båten.

 

NSR skal ro mot University Barge Club, USA. Løpet går klokken 6:30 norsk tid.

Se løpet her.

——————————————–

For første gang (mulig faktafeil) stiller NSR med en åtter i Henley. Få ting er mer prestisje innen roing enn å ro (forhåpentligvis bra) åtter i Henley Royal Regatta.

Først og fremst en beklagelse fra redaksjonen, men dessverre legger ikke arbeidsgiver opp til en jobb på si, og man blir tvunget til å legge ut nyheter når arbeidsdagen er over…

NSR har rodd to løp så langt i HRR, første runde vant vi komfortabelt (som spådd her i redaksjonen) for Auriol Kensington og gutta sparte energi til dag 2.

Dag 2 hadde gutta fra NSR en tøffere oppgave, de skulle møte Sydney Rowing Club (SRC), SRC var på forhånd trukket som favoritter til Thames Cup. Men NSR guttene solgte seg dyrt og hang med hele løpet. Til tros for gjentatte anmerkninger fra dommer, styrte SRC inn i NSR sin bane hvor årene krasjet. Ifølge HRR regler så diskvalifiseres en båt ved overdreven inntredelse i motstanders banehalvdel og hvis man treffer banemarkeringene. Dommer var umiddelbart oppe med rødt flagg og diskvalifiserte SRC. Til tross for klar tale, stoppet ingen av båtene og rodde inn til mål, SRC var en 3/4 foran NSR, men NSR er da videre til neste runde.

Neste runde finner sted i morgen fredag. NSR møter Zee- Club Luzern som slo ut City of Oxford idag.

NSR møter Zee- Club Luzern kl 12:05 norsk tid fredag – lykke til! Og forsøk å se streamingen! Flotte bilder og kommentatorer!

Stay tuned!

***

NSR har i de senere årene hatt tradisjon å sende en båt til HRR, men for første gang har vi tatt steget opp i den største og raskeste båtklassen. NSR stiller i Thames Challenge cup og har trukket Auriol Kensington R.C. For å svare på det alle tenker, «nei, få har hørt noe som helst om Auriol Kensington». Det er et uskrevet (åre)blad med lite resultater å vise til, de har dog en 6. plass fra en stor engelsk regatta.

Med helt objektive øyne utroper redaktørene NSR til favoritt.

Alle løp streames og lagres på youtube, ta en titt her:

Redaksjonen ønsker NSR gutta lykke til!

Her er trekningen!

 

PS – Som bildet viser har NSR-gutter og jenter slitt seg gjennom Henleyregattaen tidligere også! Så langt er det jenta som har gjort det best – Anna vant i fjor! Be inspired boys!!

 

5 replies on “HRR 8+, frister til gjentagelse!

 • Jens

  Til orientering vant Christiana Roklub the Thames Challenge Cup i 1921, og regner fortsatt dette som den største seier i klubbens historie.

  Vi krysser fingrene for våre gutter i morgen!

  Svar
  • Kristin

   Det “guttene” har gjort allerede er jo helt fantastisk, men det hadde vært morsomt med en NSR-seier i dette årtusen. 🙂
   Krysser både fingre og tær og ønsker dem lykke til i et veldig tøft løp.

   Svar

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *