Tid for å leke: Klubbkapproing!

Møt opp lørdag 15. oktober kl. 11, og sett av et par tre timer!

Det blir den tradisjonsrike klubbkapproing over 950 meter i Frognerkilen og gjenoppliving av det gamle “Kallvik-løpet” over 400 meter fra Filipstad til Dronningen, og også det sedvanlige fakultetsløpet med mildt sagt kreative tilknytninger. 

 Vi regner med at det også blir arrangert race i 60+ i innrigger 4+, ”Generation Challenge” i 2x, “søskenduell ” i 2x, nybegynner mix i 2x, og “alder og kjønnsmix” i 8+. Oppmøtet avgjør – men i tillegg til seriøse og hardt satsende har vi har utrolig mange søsken, generasjoner, kjønn, aldre og plusspersoner, så her burde det være duket for Norges mest aktive klubbregatta. Det er bare å møte opp – men for den som skal sørge for at det er båter nok, vil all påmelding være en hjelp! Fortell gjerne om dine planer til rosjefen@roklubben.no eller påmelding på liste på klubben. 

Rosjef Tor-Geir har hatt en nær sagt magisk kontakt med værgudene på denne store dagen de siste årene, og vi regner med at det gode forholdet med de relevante myndigheter fortsetter. Og:

Det er lagt opp til at tilskuere vil få mye bedre forhold for å beundre roerne: Dersom teknikken vil, streames løpene fra vannet til skjerm i klubbhuset. Like godt forhold som rosjefen har til været, er forholdet til elektronikken tilsvarende dårlig, så her får vi tro og håpe like sterkt som med hensyn til sol og lite vind!

NB: Her er løpsplanen så langt: (Faller løp bort, forskyves tidene)

1145:                Mix 8+

1200:                Fakultetsløp i 4-

1215 -1315: 2x – løp: Generation Challenge, Søskenduell, Nybegynner Mix

1330:                Kallvik løpet: Innrigger Mix 4+

 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *