Slemme Urd… men flinke folk!

Oppdatering: Det gikk for seg på Vestlandet andre juledag, men besøket vi fikk innerst i Oslofjorden handlet mest om vann. Vannstanden steg betraktelig, og det gikk ikke helt uten konsekvenser. Marianne forteller i tekst og bilder:

Lemmen til robrygga samt selve robrygga hadde lidt overlast under Urds herjinger: lemmen hadde falt ned fordi de store ekspansjonsboltene hadde blitt dratt ut av festet på granittveggen, og den ene kjettingen  som holder selve bryggen på plass var brukket.

Materialkomiteen sendte bud etter unge krefter som kunne ta et tungt løft – og de kom som kallet:

Sven Ole Nicolaisen, Lars Myhrer, Øyvind Lavoll, Philip van der Hesch, og jammen tok også Jonas Juel tak også så snart han så her foregikk det noe !

Løftetau hadde blitt montert da det var fjære sjø på formiddagen, men skulle lemmen inn på båtplassen  eller ut på flytebrygga? Og hvordan? Mange kloke hoder hadde mange ideer, enden på visen ble at det beste ville være å dra lemmen ut på brygga. Da måtte Følle en tur på vannet for å bidra som «heavy weight transporter», mindre ruller lagt under lemmen, og Philip og Lars dro lemmen ut. Etterpå ble bryggen fortøyd med lastestropp så den forhåpentligvis blir liggende til ny kjetting kan komme på plass.

Og jammen var det bra det ble gjort nå, for da vi dro fra klubben ved 16-tiden, lå det is inne ved brygga!

Takk for jobben lyder fra verkstedsgjengen: Per Klausen, Jens Kolberg, Jacob Nordan og Marianne Lundh

Og hjemmesiden sier at jammen meg skal verkstedgjengen ha stor takk også, selv om de ikke tok de tyngste løftene. Administrasjon og tilstedeværende ledelse!!

 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *