NSR preget La Diagonella

 Den 21. Januar gikk skirennet ”La Diagonella” av stabelen i Sveits. Rennet er en del av ”Ski Classics-karusellen”, så kanoner som Pølsa Pettersen stilte til start. Fra vår egen klubb stilte Sven Ole Mollestad Nicolaysen, som hadde slengt seg på en gjeng fra NTNUI Langrenn.

Han rapporterer følgende: Vi fløy til Munchen, praiet et par leiebiler og kjørte gjennom fjell og alper. Passerte blant annet Garmisch Partenkirchen. Ankom en liten landsby rett ved St. Moritz i Sveits hvor rennet ble avholdt.

Dagen før rennet fikk jeg pratet meg opp i elitepuljen, så fikk tiden vise om det var lurt å være stor i kjeften. På renndagen kjørte vi til stadion, og i det en kar med refleksvest spurte”pro-team?” nikket jeg overbevisende og svarte ”Pro-team.”, og vi fikk parkere med VIPene.

Det var rolige -23 grader ved start, så det gjaldt å starte litt hardt for å få varmen. Hang meg på et høvelig raskt tog fra start, og utgjorde halen i vel 15 km. Så traff ”1700 høydemeter”-slegga rimelig hardt. Staket meg febrilsk videre de neste 35 km mens jeg frådet og snappet etter O2. Prøvde å nyte de vakre omgivelsene, men blikket var noe sløret på grunn av melkesyren.

dt fornøyd i det jeg endelig nådde mål oppi ei litta fjellandsby. Rennet ble så feiret med et par tre øl og sveitsisk ostefondue. På veien hjem mellomlandet jeg i København, hvor jeg tok turen innom sentrum og ruinerte en ”all you can eat” sushibuffet med David Sture.

One reply on “NSR preget La Diagonella

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *