Damelag i Sevilla

Jentegruppen og flere av CRs ivrigste jenter og gutter har tilbrakt vinterferien i det kjente og kjære Sevilla. En uke her nede har gitt oss en liten smakebit på roing, digg spansk tapas, politietterforskning, sol og d-vitamin, katedral og flamencokjoler.

Mesteparten av tiden har vi sittet i singler, eller snigler som Johan Lidberg kaller det. Burde vi ta et hint? Neida, for her er det tett mellom båtene på intervaller og ingenting er sikkert. Jeg kan vel egentlig bare snakke for meg selv, men jeg og Maia Lund fra Bergen hadde senest i går en heftig duell gående på 1500m x 6. Det var en uutholdelig spenning i luften når vi lå ved siden av hverandre slik at bladene nesten møttes. Da det kun var catchen og pusten som brøt stillheten (og av og til litt plasking mellom skyvene, alt går ikke som smurt helt enda). Konklusjon: Maia gir seg ikke med det første…Tidlig vår er det nok å pusse og slipe på; catchene må bli litt raskere, mindre åpning av rygg og å skyve rumpa enda litt nærmere hælene er noe av det vi hører fra Johan og Sigurd.

Policia stenger av nye områder hver dag på kanalen, i søket etter et gammelt lik med en forferdelig historie bak. Mens jeg får leke meg med livet og rodd disse ”livsviktige” intervallene, ligger altså en jente på min alder et sted på kanalens bunn. Livet føles skjørt!

Ellers er det nok av mennesker her av alle raser – padlere, kanomennesker og roere. Vi får stadig tatt en liten kikk på den nederlandske lettvektsdobbelen som tok gull i årets OL. Det anbefales å finne frem en liten filmsnutt av dem på youtube eller worldrowing.com, hvis man er (spesielt) interessert i roteknikk.

 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *