Hilsen og takk fra Marianne

Det var en helt umulig oppgave for meg å få sagt personlig takk til alle dere som torsdag deltok i Jens’ bisettelse og etterfølgende minnesamvær i klubben.

Jeg vil derfor gjerne i første omgang benytte NSRs «kanal» til å uttrykke min takknemlighet til alle dere som kom for å hedre og minnes Jens, takk alle dere som gjorde denne ufattelig vonde dag til et særlig minne, til et godt minne om en verdig avslutning for Jens’ sitt liv og virke her på jord.

Takk for blomster, lys, varme hilsener, takk for gode klemmer og omsorg, takk for all støtten som har gjort det mulig for meg å forbli oppreist gjennom de fem lange uker jeg holdt Jens sin hånd på sykehuset og frem til nå.

Marianne

2 replies on “Hilsen og takk fra Marianne

 • Anne Stine Mollestad

  En vakker og verdig avskjed med en mann som vil leve i våre hjerter for alltid. Vakre ord fra presten og de utallige taleføre personer som bidro til en minnerik minnestund, taler som bidro til at vi tross tristheten og sorgen, ofte kjente på smilet og latteren.

  Jens har satt solide spor og standarder som vi og etterslekten vil leve opp til. Det skylder vi ham!

  Svar
 • Gry Dahl

  Takk til deg Marianne og til Jens også fra oss fra Norsk Rokub i Berlin – representert ved oss i Stiftelsen NRB. Jens bidro i det store og små – vi var nok typisk i kategorien “små”, men satt stor pris på Jens sitt bidrag og ikke minst engasjement!

  Svar

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *