Det berømte Vårballet

avholdes fredag 21. april 2017 kl 19.

Du er velkommen enten du er roer eller bare danseglad. Inviter dine venner med! Aldersgrense 16 år. Påmelding ved innbetaling av kr 350,- pr. Person, inkluderer 3-retters middag, til konto : 9041 2247190 eller Vipps til Norske Studenters Roklub innen tirsdag 18. april. Merk innbetalingen med ”vårball”.

Det skal danses og danses under lysekronene mens månen glitrer i havet utenfor, og hyggelig og stemningsfullt fellesskap rundt bordene.

Drikke fåes kjøpt.

Pent antrekk/klubbjakke

 

3 replies on “Det berømte Vårballet

 • Meike de Vlas

  Hei,

  Jeg har veldig lyst å være med på vår ballett. Jeg ser att jeg er veildig seint ute.
  Samvær med mine ro venner på NSR har jeg savnet jeg har en sterk ønske å gjennom ta de kontaktene. Spesielt den eldre generasjonen. Men og de yngre.

  Mvh

  Meike de Vlas

  Svar

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *