Tapre Nøff

sa Ole Brumm – og taprest av de tapre har de vært som har reparert robrygga 10. mai, i 2 grader og striregn… Materiellsjefen beretter:

Idag kl. 1600 var den nye landgangen klar, etter iherdig innsats fra villige hjelpere fra Tur- og Mosjonsgruppa igår, med ilanddraging av den gamle, for avmontering av alle beslag og rulle, som etter rustbanking og priming ble brukt på den nye.

Etter levering av limtredragere og gangbord idag tidlig, ble en meget solid konstruksjon satt sammen med hjelp av dyktige håndverkere formidlet av Anders Formo, som også har vært byggleder  i nært samarbeid med Materiellsjefen, Anders’ ekspertise har vært uunnværlig.

De bolde arbeidere ble behørig hedret med hver sin velfortjente medalje for raskt og kvalitetsmessig utført arbeid, slik det fremgår av vedlagte bilder.

Per M.K

 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *