Kandidatene er uteksaminerte!

Denne våren har 30 ivrige voksne nybegynnere gått på rokurs. I sol og regn har alle fått prøve seg i forskjellige båttyper under god og kyndig veiledning fra tur og mosjon sjef, instruksjonssjef og flere instrukturer.

Hele kurset startet med omvisning i båthallen og roteknikk i treningsrommet. Så ble ivrige men usikre elever fordelt i ulike båter sammen med en instruktør. For å sikre at alle fikk tilstrekkelig opplæring i ulike båttyper, fikk alle elevene utlevert et skjema der det ble krysset av etter som vi gjennomgikk kursets innhold.

Det hele ble avsluttet tirsdag med skriftlig prøve og påfølgende hyggelig måltid i festsalen. Med god dugnadsinnsats ble et hyggelig bord dekket og er godt måltid ble inntatt. Marianne åpnet et lite salg av rotøy slik at ferske roere hadde mulighet for å utvide treningstøygarderoben med fresht rotøy.

En takk fra kursdeltakerne til alle de som har gjort kurset mulig.

Hilde Vagle

 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *