Henley Womens Regatta

Sara Hegge på andreplass i årets HWR!

Sara som har vokst opp hos NSR, ror for University of London Rowing Club i England. Denne helgen rodde hun lettvektstoer i Henley Womens Regatta. Tolv båter stilte til start. Etter tre runder, der de vant med flere lengder hver gang tok jentene seg til finalen! Løpene har blitt filmet og kan sees ved å trykke på play på siden på resultatlisten her.

I finalen mot Thames RC startet Saras lag aggressivt. Thames fikk allikevel en liten ledelse, som de holdt ut løpet. UL beit seg på og slapp dem aldri, Thames ble presset til the bitter end. Det ble til slutt en sterk andreplass til Sara og Wagstaff!

Vi venter spent på noen ord fra Sara selv!

One reply on “Henley Womens Regatta

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *